House for sale

*

4 bedrooms 168 square meters

Immoweb code : 7942759
Immoweb code : 7942759
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
168 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze atelierwoning aan de zijde “Dorp” kan zowel volledig als woonst gebruikt worden en beschikt dan over 4 slaapkamers en 2 badkamers + ruime Z-W gerichte terrassen. Ofwel als een handelspand met op het gelijkvloers kantoren, winkel of vrij beroep en hierboven een gekoppelde woonst met 3 slaapkamers + ruime Z-W gerichte terrassen.
Residentie Drieshof bestaat in totaal uit 16 wooneenheden (zowel appartementen als woningen van 1 tem 4 slpk) en 1 commerciële ruimte gelegen rond de groene gemeenschappelijke buitenruimte met waterpartij. Alle wooneenheden beschikken over een private autostaanplaats en een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Dit project is het resultaat van een architectuurwedstrijdmet als doel kwalitatieve wooneenheden te bouwen tegen betaalbare prijzen.
Een belangrijke troef van het project is zijn unieke locatie, pal aan het historische, groene Dorpsplein en met een autovrij groen binnengebied. Winkels, openbaar vervoer en scholen bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid en dit alles op een steenworp van de E313.
Ideaal voor jong en oud, als investering of eigen bewoning!!
Bekijk ook de projectwebsite:nbsp;www.residentiedrieshof.be
Prijzen 299.760 euro excl registratie en BTW of 355.146 € btw en registratie rechten inclusief !
Met een potentieel huur van 900 € betekend dit een mooi rendement van 3 % berekend op de prijs met btw en registratie inclusief !
Mis deze kans niet! 02/253 4000 of 0

This property is part of a project

Get in touch