House for sale

278040€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 9052146

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
211 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In Oostakker realiseert vastgoedontwikkelaar Wingman een kleinschalig woonproject. Ter hoogte van Braamakker staan er vier ruime nieuwbouwwoningen in een stijlvolle & landelijke architectuur.

Wij realiseren vier halfopen bebouwingen met op het gelijkvloers een inkomhal met apart toilet, ruimte leefruimte, open keuken en berging. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, ruime badkamer en een apart toilet.

Bij de woningen 25 en 26 is er een vaste trap naar de zolder zodat deze perfect kan dienst doen als een vierde slaapkamer of hobbykamer. Voor de woningen 23 A en 24 is de zolderruimte te bereiken via een zolderluik. De nieuwbouwwoningen worden heden CASCO te koop aangeboden. Wij verzorgen de ruwbouw tot en met buitenschrijnwerk, de afwerking is ten laste van de koper.

Deze woningen kunnen ook op korte termijn worden afgewerkt zodat je snel kan verhuizen. Kies via onze partner DUBECOR de afwerkingsmaterialen (vloertegels, keuken, sanitaire toestellen, ...) van jouw voorkeur en zij regelen de rest.

Info meegedeeld op Immoweb betreft lot 24.

Meer info? Aarzel niet ons te contacteren
056/60.21.68 - [email protected]

Get in touch