House for sale

3 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 7742559

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
131 square meters livable space
70 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op te frissen rijwoning gelegen in de nabijheid van het Gerechtsplein te Oostende-Westerkwartier. Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en verschillende winkels in de omgeving. Centrum te bereiken in een tiental minuutjes met de fiets.

Deze rijwoning (bewoonbare oppervlakte: 131m²) vraagt verdere opfrissing maar biedt veel potentieel! De begane vloer bestaat uit een open keuken met aansluitende de woonkamer. Degelijke vloer aanwezig. Achteraan de woning bevindt zich een veranda waar het aangenaam vertoeven is. Aansluitend kan de koer bereikt worden die volledig aangelegd in eiken planken. Het eerste verdiep is voorzien van 2 ruime slaapkamers waarvan één beschikt over ingemaakte kasten. Badkamer voorzien met 2 lavabo's, ligbad met douchemogelijkheid en douchescherm. Relatief open zicht aanwezig op het Gerechtsplein! Vaste trap voorzien naar de zolder waar een ruime slaapkamer met bergruimte gecreëerd werd.. Het dak werd geïsoleerd en de verwarmingsinstallatie werd reeds hernieuwd (Vaillant hoogrendementsketel). Overal is er centrale verwarming aanwezig en verder is er tevens dubbele beglazing aanwezig. Gunstig EPC-verslag.
Het geheel is op heden onderkelderd en wordt momenteel gebruikt als stockageruimte en technische berging. Poort aanwezig, ideaal om uw fiets binnen te plaatsen.

Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan om deze eigendom verder te ontdekken.

Get in touch