House for sale

4 bedrooms

Immoweb code : 8786524

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
268 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze vakkundig gerenoveerde gezinswoning is gelegen op een perceel van 2a68ca op een rustige locatie te Opoeteren! De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, een inpandige garage en een fraaie achtertuin!

Indeling:
Via de voordeur komen we in de mooie inkomhal van deze woning. De inkomhal leidt rechtstreeks naar het gastentoilet en naar de ruime living. In de living is er een sierschouw, de vloer is voorzien van steentapijt en door de ramen aan de voorzijde en het grote raam aan de achterzijde is er zeer veel natuurlijke lichtinval! De living staat in rechtstreekse verbinding met de keuken. De eiken houten keuken is uitgerust met een gasfornuis, een afzuigkap en een vernieuwde koelkast (2016). In de bijkeuken vinden we ook een recente vaatwasser (2017) en oven (2016) terug! Tot slot is er op het gelijkvloers een grote inpandige garage, voorzien van een sectionale poort, een handige bergruimte onder de trap en een functionele berging voorzien van aansluiting voor het wasmachine!

1ste verdieping
Via de trap in de inkomhal komen we op de nachthal op de eerste verdieping. Deze nachthal leidt naar de badkamer en de 3 slaapkamers van respectievelijk 15, 14 en 11 vierkante meter. De slaapkamers zijn voorzien van een stijlvolle laminaatvloer. Sinds dit jaar is er een airco (dewelke niet enkel kan koelen, maar ook verwarmen en ventileren op een warmtepompsysteem) voorzien op de master bedroom en de kinderkamer aan de achterzijde! Verder is de badkamer recent

Get in touch