Villa for sale

635000€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 8830982
Immoweb code : 8830982

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
130 square meters livable space
598 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze community bestaat uit 17 moderne villa's op het meest prestigeus golfresort van Spanje. De villa's hebben een modern en gezellig ontworpen interieur en worden gebouwd in 3 fases.

Maximale privacy en veiligheid: gelegen in een vallei van 330 hectaren omgeven door voldoende hoge heuvels om een natuurlijke afscherming te vormen. Op die manier wordt de privacy van het complex gewaarborgd. Bovendien is er slechts 1 toegang, voorzien van 24u bewaking.

Het golfdomein beschikt over een ruim aanbod faciliteiten zoals:
natuurreservaat, bars, restaurants, beachclub, Supermarkt, Clubhuis, fitness en diverse andere sporten en uiteraard de schitterende aangelegde golfbanen (18holes)

De villa's bevinden zich op ruime percelen en zijn allemaal voorzien van elektrotoestellen in de keuken, airconditioning, vloerverwarming in de badkamers en elektrische rolluiken in de slaapkamers. Er is ook de mogelijkheid om 4 & 5 slaapkamers te maken in sommige van deze villa's.
De kwaliteit van deze villa's, in combinatie met het prachtige uitzicht over de golfbaan en de zee, creëren de meest perfecte luxe woning.
De Granado regio bevindt zich in een privé gedeelte van het golfresort Las Colinas, omgeven door groene zonen en met uitzicht op het mediterrane bosrijke landschap.

Het is slechts een korte rit tot de gouden zandstranden van Campoamor en de jachthaven, een fantastische plaats om te genieten van het heerlijke klimaat aan dit deel langs de Middellandse Zee.

Las Co

Get in touch