House for sale

299000€

4 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 8757386

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
126 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een woning in Arbor is de enige in zijn soort. Dit betekent dat elke woning zijn eigen grondplan & indeling heeft, zoals een historisch gegroeid begijnhof. Geen standaard verkaveling maar een woonerf met excentriek ontworpen binnentuin en met oog voor detail. Woning 07 is een gesloten woning met 4 slaapkamers en aan de kant van de Scheldestraat. De volledig ingerichte woning voelt ruim aan en is praktisch ingedeeld. De woning is te bereiken via een private ommuurde binnentuin en heeft daarbij een private achtertuin. Deze laatste is voorzien van een terras. Bij de woning is een staanplaats inbegrepen. Zoals vanouds in een begijnhof is deze woning te bereiken via een ommuurde binnentuin. Deze binnentuin geeft je een gevoel van rust en veiligheid vooraleer je de woning betreedt.

De indeling van het gelijkvloers bevat een inkomhal met toilet, de eethoek vooraan de woning en vervolgens centraal de keuken met eiland. Er is ook een praktische berging voorzien die aansluit aan de keuken. Aan de achterzijde is de zithoek met zicht op de tuin.

Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers en is de badkamer. In de nachthal is eveneens een apart toilet en praktische wasplaats/berging.

De tweede verdieping omvat opnieuw 2 slaapkamers en een technische ruimte/berging.

Discover your way of green boutique living.

Entirus Realty - entirus

This property is part of the project Arbor

Get in touch