House for sale

315000€

3 bedrooms 172 square meters

Immoweb code : 9168528

Overview

3 bedrooms
172 square meters livable space
249 square meters of land
Available date : 09/01/2021

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers vindt u in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout.

Indeling:

Gelijkvloers:
U betreedt de leefruimte vanuit de inkomhal. Deze ruime leefkamer op parket is opgedeeld in een gezellige zithoek met gashaard, en een eetkamer. Deze staat in verbinding met de veranda die op dit moment dienst doet als bureau. Aansluitend treft u een volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van alle comfort (koelkast, oven, microgolfoven, 5-pitsgasvuur, dampkap en vaatwasmachine). Vanuit deze keuken heeft u toegang tot een praktische koele berging, alsook de garage die is omgevormd tot een grote was- en bergplaats. Hier vindt u alle aansluitingen voor de nutsvoorzieningen, alsook aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Verdieping:
Op de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers. Daarnaast een royale badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Verder een praktische bergruimte om de nachthal die eventueel omgevormd kan worden tot douchekamer of wasplaats. Verder heeft u via een vliso-trap toegang tot een ruime, geïsoleerde zolder. Ideaal als bergruimte, maar biedt ook de mogelijkheid om om te vormen naar 2 extra slaapkamers of hobbyruimte.

Terras en tuin:
Buiten vindt u een gezellige en onderhoudsvriendelijke tuin met tuinberging en overdekt, verwarmd terras. Ideaal om tot in de late uurtjes te kunnen genieten van een gezellig winterbarbecue of een zwoele zomeravond. Achterin de tuin vindt

Get in touch