House for sale

5 bedrooms 222 square meters

Immoweb code : 10285770
Immoweb code : 10285770

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
222 square meters livable space
313 square meters of land

Description

Prachtig gerenoveerde woning met 5 slaapkamers!

Bent u op zoek naar een prachtig gerenoveerde woning met aandacht voor authentieke elementen gelegen op 1,5km van Oudenaarde centrum? Zo gevonden!

Deze prachtige woning met maar liefst 5 slaapkamers werd gerenoveerd met behoud van authenticiteit van de woning. De imposante inkomhal, handige ligging en de enorme hoeveelheid aan natuurlijke lichtinval zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woning te bieden heeft. 

Indeling:

GLV: U komt binnen langs de inkomhal (17m²). Deze geeft je toegang tot de uitgeruste keuken (15m²). Achterliggend vinden we de ruime wasplaats (17m²) met toilet en douchekamer (3m²). Hier bevinden zich de aansluitingen voor een droogkast en wasmachine. Aansluitend op de keuken vinden we de ruime eetkamer (18m²) en de prachtig ingerichte woonkamer (19m²). Achter aan de woning vinden we de zuid gerichte tuin.

1 e V: De lichtrijke trappenhal leidt U naar de 1 e verdieping. Hier vinden we de badkamer (11m²) met ligbad, lavabo, voetbad en toilet. Verder vinden we nog een slaapkamer (16m²) en een bureauruimte ( 16m²) op deze verdieping.

2 e V: Op de 2 e verdieping vinden we nog eens 3 kamers van (16m²), (13m²) en (10m²) die naar eigen wensen ingericht kunnen worden als slaapkamer, opbergruimte of bureauruimte.

Kelder: De woning beschikt ook over een ruime en gemakkelijk toegankelijke kelder ( 35 m²).

Interesse in deze woning? Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Get in touch