Villa for sale

630000€

3 bedrooms

Immoweb code : 9204492

Overview

3 bedrooms
4 bathrooms
523 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Slechts 15 minuten van de stranden van Benidorm, Altea en Albir, een luxe villa met 3 slaapkamers en privézwembad en een uitzicht op de zee en de bergen.

De villa beschikt over 3 slaapkamers, 4 volledig uitgeruste badkamers, een grote woon-eetkamer en een open keuken. Het privéperceel van 523m² met tuin en een infinity zwembad zorgt voor voldoende ruimte om te relaxen tijdens warme zonnige dagen. De keuken en de woonkamer baden in het zonlicht vanwege het natuurlijke licht dat de villa binnenkomt door grote openslaande ramen en schuifdeuren.
Daarnaast is er een garage, dressing en een vooraf geïnstalleerde koude en warme airconditioning.

Polop is een dorp op 9 km van de kust in de provincie Alicante, het gebied wordt ook wel "la Marina Baixa" genoemd. Polop is dankzij zijn ligging in een bergachtige omgeving een bevoorrechte omgeving en men vindt in de directe nabijheid een prachtige natuur.

Polop ligt op slechts 15 minuten van Benidorm en Altea, 30 minuten van Alicante en 35 minuten van de luchthaven van Alicante. De nabijgelegen snelweg (AP-7) biedt een snelle verbinding met de rest van de provincie.

Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected]

Get in touch