House for sale

290000€

4 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 8949428

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
180 square meters livable space
500 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning, waarvoor een bouwvergunning afgeleverd werd in het jaar 1960 is in de stijl van die periode gebouwd.
De woning is praktisch ingericht en voldoende ruim om ieder zijn ding te doen. De tuin die een verlengstuk van deze woning is, geeft een mooie ontspanningsgelegenheid in de relatief rustige omgeving op beperkte afstand van het centrum van Retie.
Deze woning onderging een grondige renovatie in 2007 waar ook al heel wat isolatiewerken uitgevoerd werden. Dubbele beglazing en goed geïsoleerd dak, maakt de woning ook milieuvriendelijker dan in eerste instantie verwacht.
De recent vernieuwde verwarmingsketel op aardgas en de radiatoren met thermostatische kranen dragen hier ook hun steentje in bij. De voordeur geeft toegang tot de inkomhal met trap naar de bovenverdieping en ook tot de living en de daarop aansluitende keuken.
De living heeft een vloer met tegels. Er is vanuit deze leefruimte aansluitend een eethoek met een mooi zicht op het achterliggend terras met de tuin, maar ook zicht op straat waardoor deze woning een doorzonwoning is. Vanuit de woonruimte kan men naar de keuken van +/- 8 m2 die voldoende ruim is om vlot in te kunnen werken.
Op de bovenverdieping treft men drie grote slaapkamers en de ingerichte badkamer aan. De zeer ruime zolderkamer biedt heel wat mogelijkheden als polyvalente ruimte.
De tuin, achter de woning is beperkt maar heeft toch voldoende grootte om aan deze woning een meerwaarde te geven.

Get in touch