House for sale

695000€

4 bedrooms

Immoweb code : 9237632

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
15000 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Deze charmante hoeve op 1,5 ha is gelegen in een prachtige groene omgeving te Retie. Deze eigendom biedt tal van mogelijkheden.

De bijgebouwen hebben aanzienlijke oppervlaktes en na enige renovatie wordt dit een ongezien prachtig complex. Naast de bijgebouwen is er een ruime woning aanwezig met een gezellige tuin, eenmakend met de omgeving.

Het gelijkvloers van het woongedeelte omvat een inkomhal, een living met bijhorend ruim bureel, een grote eetkamer, een keuken, een badkamer, een apart toilet en een enorme bergruimte.
Op de eerste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers, alsook een appartement met grote leefruimte, keuken, berging en badkamer.

De gigantische garage meet 9,5m x 12m. Er zijn twee loodsen aanwezig waarvan de afmetingen 34m x 9m en 38m x 9,5m bedragen, ideaal voor het creeëren van stallingen. De derde loods van 18m x 15m biedt ruim plaats aan opslagruimte of zelfs om nog meer stallen onder te brengen. De vierde loods met een grootte van 22m x 76m biedt voldoende ruimte tot het aanleggen van een binnenpiste.

Dit project heeft tal van faciliteiten te bieden voor de paardenliefhebber.

Heeft dit pand jou helemaal warm gemaakt? Aarzel niet om ons te contacteren.

Get in touch