House for sale

275000€

3 bedrooms 202 square meters

Immoweb code : 10367956
Immoweb code : 10367956

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
202 square meters livable space
214 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Investeer in deze unieke opbrengsteigendom in het bruisende Roeselare! Dit pand biedt niet alleen een geweldige locatie nabij het centrum, winkels en horecagelegenheden, maar ook drie afzonderlijke entiteiten die een stabiele inkomstenstroom kunnen genereren.

Op het gelijkvloers bevindt zich een handelsruimte, perfect voor een winkel, kantoor of ander commercieel gebruik. Met grote ramen en een aantrekkelijke gevel biedt deze ruimte veel mogelijkheden voor ondernemers die willen profiteren van de drukke locatie en de dagelijkse passage van potentiële klanten. Daarnaast is er op het gelijkvloers ook een appartement aanwezig met één slaapkamer. De ruime tuin is de ideale plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of omvrienden en familie uit te nodigen voor een gezellige barbecue.

Op de eerste verdieping vind je een gezellig appartement met één slaapkamer. Ideaal voor een alleenstaande, koppel of klein gezin. Het appartement is goed onderhouden.

Op het tweede verdiep bevindt zich een derde appartement met één slaapkamer dat momenteel verhuurd is, wat directe inkomsten oplevert. Dit zorgt voor een stabiele bron van passieve inkomsten, waardoor dit pand een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid is.

De locatie van deze opbrengsteigendom is een van de grootste troeven. Gelegen nabij het centrum van Roeselare, ben je op loopafstand van winkels, restaurants, cafés en andere voorzieningen. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel huurders a

Get in touch