House for sale

188000€

4 bedrooms 230 square meters

Immoweb code : 8940834

Overview

4 bedrooms
230 square meters livable space
1700 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Via een kasseiweg is het gezellig aankomen op een karaktervol erf. Het charmante woonhuis staat te koop. Een gezellige leefruimte kijkt uit op het omsloten erf van de boerderij. De keuken geeft uit op een zuidwestelijke privétuin met fruitbomen.Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers,op de 2de verdieping een zolder. Het erf en een knappe schuur deel je met het gezin dat in het bakhuis woont. Deze karaktervolle plek heeft een open, uitnodigend karakter, waarbij buren mekaar kunnen ontmoeten. Tegelijk is er de ruimte om rust op te zoeken in een groen omsloten privétuin. Deze plek biedt tal van mogelijkheden voor een gezin dat deze woning naar eigen smaak wil verbouwen. (raming verbouwing tot Ben-woning:150 000 euro(+6%)) Op 3 km fietsafstand van Diest (station/centrum),ligt deze woning in een fijne buurt waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Scholen, winkels, sport en mooie natuur vind je op wandelafstand.
Je verbouwt deze degelijke woning tot een karaktervolle laag energie woning naar uw eigen smaak. Uitgewerkte plannen zijn beschikbaar, aan te passen naar keuze. Technische ruimte en regenwatervoorziening is reeds gerealiseerd. Het erf is een gezellige binnentuin waar gespeeld en gebabbeld kan worden. In de schuur kan je je creativiteit de vrije loop laten.
Op zoek naar een plek om je thuis van te maken, met ruimte voor creativiteit, ontmoeting en natuur? Welkom voor kennismaking met de plek en de mensen na telefonisch contact.

Get in touch