Villa for sale

1895000€

5 bedrooms 700 square meters

Immoweb code : 7005068

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
700 square meters livable space
3200 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het hartje van Schoten û Schotenhof staat deze riante klassieke domeinvilla met 3.000m² grond met mogelijkheid tot bijkopen van verschillende percelen bouwgrond en een uniek koetshuis.

Indeling gelijkvloers; mooie hall met antieke tegelvloer, vestiaire en gastentoilet, salon met Versailles eiken parket vloer en hout-gestookte open haard met antieke mantel, toegang naar de serre, aparte gezellige tv kamer met eveneens een hout-gestookte open haard met aanpalend een bureel/bibliotheek, heel mooie en gezellige leef-keuken voorzien met een mooi kookfornuis la cornue, eetgedeelte met klein salon met hout-gestookte open haard met houten mantel, ruime bijkeuken/wasplaats, inpandige garage voor 2 wagens.

Indeling verdieping: mooie ouderslaapkamer met aparte dressing en luxe badkamer met marmervloeren (ligbad, douche, twee wastafels, toilet en bidet ), tweede slaapkamer met douchekamer en aanpalende polyvalente kamer met aparte toegang via buitentrap, derde en vierde slaapkamer met ingemaakte kasten en derde badkamer.
Indeling tweede verdieping: polyvalente ruimte, mogelijkheid voor extra slaapkamer.

Opmerkingen: mooie een degelijke villa van Sels villabouw. Mogelijkheid tot bijkopen van verschillende extra bouwpercelen, het koetshuis is een tweede volwaardige villa, een perceel grond met authentieke orangerie en verwarmd zwembad. Meer info op kantoor.

Get in touch