House for sale

1275000€

2 bedrooms 236 square meters

Immoweb code : 9271485
Immoweb code : 9271485

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
236 square meters livable space
9900 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit ruime en luxe afgewerkte appartement is gelegen op de eerste verdieping in het ¨Grand Hotel§ van domein Iepenburg. Het appartement beschikt over ruime terrassen met de gehele dag mogelijkheid te genieten van het uitzicht over domein Iepenburg.

Indeling
U betreedt het appartement middels de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aansluitend bevindt zich de hal welke u toegang geeft tot de leefruimte. Deze ruime living heeft aan twee zijde terrassen en ramen waardoor er veel natuurlijk lichtinval is. De vloer is afgewerkt met een eiken houten vloer, er is een maatwerk bibliotheek/TV-kast alsook een open haard. Aansluitend aan de living bevindt zich een ruime eetkamer, eveneens voorzien van eiken houten vloer en een open haard. Vanuit de eetkamer toegang tot de ruime en volledig ingerichte keuken. Deze luxe afgewerkte keuken is voorzien van alle inbouwtoestellen. Aansluitend aan de keuken een zeer praktische bijkeuken en berging met rechtstreekse deur naar de inkomhal/lifthal. De bijkeuken beschikt over een afsluitbare ruimte met klimatisatie welke kan worden gebruikt als koelkamer.

De centrale hal geeft toegang tot een ruim bureel welke is ingericht met maatwerk kasten. Ruime logeerkamer met eigen badkamer. Praktisch ingerichte waskamer met aansluitingen voor wasmachine en droger. De mastersuite bestaat uit een ruime slaapkamer met ingemaakte kasten (dressingkasten) en een zeer ruime luxe afgewerkte badkamer.

Buitenruimte
Over de gehele breedte v

Get in touch