House for sale

345000€

3 bedrooms 138 square meters

Immoweb code : 9253437
Immoweb code : 9253437

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
138 square meters livable space
505 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In de nabijheid van verbindingswegen, maar ook niet ver van het centrum worden in de Buitenstraat 4 halfopen en 2 gesloten woningen gebouwd nabij het Stropersbos. Deze moderne woningen op mooie zuidgerichte percelen zijn voorzien van alle luxe en kunnen naar eigen smaak ingericht worden.

De moderne architectuur, de kwalitatieve materialen en afwerking, alsook de energiezuinigheid (E30) zorgen hier mee voor jarenlang woonplezier in een groene omgeving. ??????Indeling woning 1 (halfopen):
GLV: inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte bestaande uit een eet- en zithoek en modern ingerichte, open keuken die voorzien is van alle toestellen (40m²) en een apart bureau (8m²). Een berging (5m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast bevi ndt zich aan de inkomhal. Via het grote schuifraam achteraan kan je de ruime en zonnige, zuidgerichte tuin betreden. Verder heb je naast de woning de mogelijkheid om een garage te bouwen (tbv. € 20.000).
1steV: nachthal met apart toilet, 3 mooie slaapkamers (16-14-12m²) en een modern uitgeruste badkamer (7m²) bestaande uit een douche, bad en dubbele wastafel. 

Interesse?
Neem dan vlug contact met ons op!

Get in touch