House for sale

285000€

2 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 9487403
Immoweb code : 9487403

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
197 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Bent u opzoek naar een volledig afgewerkte woning? Is een unieke woning iets voor jou? Kom dan snel deze topper bezoeken in het centrum van Sint-Niklaas! Deze prachtig gerenoveerde woning is gelegen op een boogscheut van de Grote Markt van Sint-Niklaas en heeft ideale verbindingen naar winkels, scholen en snelwegen.

De woning onderging een totale metamorfose, echt alles is gerenoveerd van leidingen tot en met dak. Als men de woning betreedt vinden we vooraan de woning een handige garage en extra opbergruimte. Langsheen de inkomhal bevindt zich een apart gastentoilet en de trap naar boven. De badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo bevindt zich ook op deze verdieping.
Vanuit de inkomhal komt u in een prachtige leefruimte die naadloos overloopt in de eetplaats. Deze staat in verbinding met de open keuken. De keuken is een unieke plaats in de woning, deze is volledig geïnstalleerd met toestellen en kijkt uit op de aangelegde-zuidgeoriënteerde tuin. Achteraan de tuin bevindt zich nog een handig tuinhuis.

Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 momenteel is uitgerust als dressing. Er is nog de mogelijkheid om deze verdieping uit te breiden naar achter toe, alsook nog naar boven.

Extra's:
- garage
- parking voor de deur
- volledig en hoogwaardig gerenoveerd
- mogelijkheden om het woonvolume nog verder uit te breiden

Interesse? Contacteer ons via 052 20 05 05!

Get in touch