House for sale

299000€

2 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 10587883
Immoweb code : 10587883

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
404 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een unieke halfopen bebouwing met leuke tuin, slaapkamers, leuke tuin en garage in Belsele? Gevonden!

De lichtrijke woonkamer, het loftgevoel en de gezellige tuin zijn slechts enkele van vele troeven die deze woning te bieden heeft.

Indeling:
-Garage: er is een zeer ruime inpandige garage (22m²) met meerdere bergruimtes (6-15-6m²). 
-GLV: de inkomhal (3m²) geeft toegang tot de keuken (9m²) met zicht op de tuin. De grote glaspartijen zorgen voor veel lichtinval en creëren een heel "open" gevoel. Naast de keuken vinden we een polyvalente ruimte (8m²) die toegang geeft tot de veranda (7m²) en tot het met zonovergoten terras (7m²) dat ook hier zicht geeft op de tuin.Verder de open leefruimte en de 1ste slaapkamer (9m²) terug. 
-1steV: via de mooie houten trap komen we terecht in de nachthal (8m²), waar we de 2de slaapkamer (8m²) en nog een polyvalente ruimte (12m²) terugvinden. Via een volgende trap komen we de badkamer (6m²) die voorzien is van een ruime inloopdouche, het toilet en een bureauruimte (8m²) tegen met toegang tot het 2de zonneterras (4m²)

Tenslotte beschikt deze woning over een speksteenkachel, wat de woning nog een extra authentiek element geeft. 

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Neem dan snel contact op!

Get in touch