House for sale

325000€

3 bedrooms 156 square meters

Immoweb code : 8890919

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
156 square meters livable space
375 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Moderne nieuwbouwwoningen aan de rand van het Stropersbos.

In de nabijheid van verbindingswegen, maar ook niet ver van het centrum worden in de Buitenstraat 4 halfopen en 2 gesloten woningen gebouwd nabij het Stropersbos. Deze moderne woningen op mooie zuidgerichte percelen zijn voorzien van alle luxe en kunnen naar eigen smaak ingericht worden.

De moderne architectuur, de kwalitatieve materialen en afwerking, alsook de energiezuinigheid zorgen hier mee voor jarenlang woonplezier in een groene omgeving. Ook op vlak van energiebehoefte loopt dit project voor op zijn tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen gecombineerd met de nieuwste bouwtechnieken behalen deze woningen E-peil 30. Dit betekent dat deze Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn, waardoor je naast de lage maandelijkse energiefacturen bovendien de eerste 5 jaar kan genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing.

ndeling woning 5 (gesloten):
GLV: inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte bestaande uit een eet- en zithoek en modern ingerichte, open keuken die voorzien is van alle toestellen (54m²). Een berging (4m²) met aansluiting voor wasmachine en droogkast bevindt zich aan de inkomhal. Via het grote schuifraam achteraan kan je de ruime en zonnige, zuidgerichte tuin betreden.
1steV: nachthal met apart toilet, 3 mooie slaapkamers (15-15-15m²) en een modern uitgeruste badkamer (9m²) bestaande uit een douche, bad en dubbele wastafel.

Contacteer ons voor meer informa

This property is part of the project Buitenstraat

Get in touch