House for sale

4 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 6985845

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
140 square meters livable space
1267 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit imposante pand ligt in het groene Stevoort, het is een bijzondere woning met een vergunning voor, indien gewenst, een tweewoonst. Dit verbaast je niet, het is een huis met ontzettend veel ruimte op een perceel van 12a 67ca. Het huis vraagt om wat creativiteit want deze vertrekken hebben zeer veel mogelijkheden! Stevoort combineert vlotte bereikbaarheid met een landelijke omgeving, vlakbij vind je school en winkel. Tip: het Kremmeke ligt op loopafstand, bekend als beste ijsjeszaak van de streek!

Via de hal kom je in de benedenwoning, deze heeft een enorme woonkamer van maar liefst 37 m². Deze L-vormige living is ingericht met salon en eetkamerdeel. Via een deur kom je in de keuken, deze is opnieuw zeer groot: bijna 22 m² en bijgevolg ruim genoeg om een zespersoons ontbijttafel te plaatsen. Het is hier heerlijk vertoeven, de keuken heeft namelijk grote ramen van plafond tot vloer. Via de keuken kan je naar de badkamer. De badkamer heeft een toilet, wastafel met kastjes en een groot hoekbad. Verder vind je op deze ruime benedenverdieping nog twee kamers, je kan ze inrichten als slaapkamer, speelkamer of bureau.

Terug naar de hal kan je naar de bovenwoning met een authentieke, houten trap. Deze zonnige bovenverdieping heeft aan de voorkant een doucheruimte met toilet en wastafel en een ruime kamer in te richten als woonkamer, slaapkamer, speelkamer, laat je gaan! Aan de achterkant van het huis ligt nog een slaapkamer en een ruimte die ingericht was als keuken.

Get in touch