House for sale

2 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 9054455
Immoweb code : 9054455

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
1066 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Goed onderhouden en deels gerenoveerde gezinswoning met tuin op een perceel van 10are 66ca en een goede locatie in Stevoort. 

Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 166m² en een indeling als volgt: 
Kelder: deels onderkelderd, te gebruiken als voorraadkelder. 
Gelijkvloers: inkomhal met vestiaire, woonkamer, eetplaats, keuken met ontbijthoek, bijkeuken, wasplaats/berging, toilet en technische ruimte. Er is nog een gezellige extra zithoek aan de achterkant van de woning. 
Verdiep: nachthal, twee ruime slaapkamers, berging (vroegere badkamer) en een gerenoveerde badkamer met douche, lavabomeubel en toilet. 
Zolder: zolder boven de woning is bereikbaar via een zolderluik en kan gebruikt worden voor stockage.De zolder bo ven de aanbouw kan, mits renovatie, omgevormd worden tot een extra slaapkamer. 

De tuin is onderhoudsvriendelijk en volledig omheind. Hier is het, met zicht op de achterliggende weides, heerlijk vertoeven! Verder is er een garage voorzien en voldoende parkeerplaats. 

De woning werd goed onderhouden en reeds deels gerenoveerd; nieuwe keuken, parket in de leefruimte, badkamer boven, ... De woning biedt nog heel wat mogelijkheden! 

Goede ligging: vlakbij het centrum van Stevoort met winkels, scholen, openbaar vervoer, ... Verkeerstechnisch een vlotte verbinding naar Hasselt en de op- en afritten van de E313. 

Get in touch