House for sale

350000€

261 square meters

Immoweb code : 10319519
Immoweb code : 10319519

Overview

1 bathroom
261 square meters livable space
627 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ook op dit pand kunt u vanaf nu een officieel online bod uitbrengen (*)

Ben je op zoek naar een woning waar je je zelfstandige activiteit kan uitoefenen en een groot magazijn ter beschikking hebt voor stockage? Of ben je eerder op zoek naar een projectgrond? Dan maakt deze woning op de Geelsebaan in Tessenderlo een einde aan jouw zoektocht.

De woning werd in 1918 gebouwd op dit gesloten perceel van 6a 26ca en kreeg huisnummer 63 toegewezen. Dit pand bestaat uit een winkelruimte van 75m² en een magazijn van 133 m². Samen met het woongedeelte een bewoonbare oppervlakte van 261m². Wens je het liever af te breken om een projectgrond te bekomen? Die mogelijkheid is er ook.

Aan de voorzijde van de woning vinden we de winkelruimte terug.Deze grote ruimte biedt veel opportuniteiten en zit vol met potentieel. Hierachter is er een koelcel en aangrenzend volgt het magazijn die langs de achterkant toegankelijk is via de grote poort. De rechterkant van de woning omvat het leef-en woongedeelte. 35m² van de totale bewoonbare oppervlakte gaat naar de woonkamer. Deze heeft een aangename grootte en heeft een fijne indeling. Zo heb je plek voor een knusse zithoek en een eetkamer. De eyecatcher van de living? Dat is ongetwijfeld de authentieke haard die naast gezelligheid ook heel wat karakter aan de ruimte toevoegt.
Vanuit de leefkamer wandelen we de halfopen keuken van een royale 19,71m² binnen. Deze ruime oppervlakte zorgt ervoor dat je heel wat kanten uit kan. Of je nu droomt v

Get in touch