House for sale

345000€

3 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 9215817

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
758 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOCHT/ VENDU woning in kindvriendelijk woonwijk buiten het centrum van Tienen.
Deze open bebouwing van 1980, gelegen op een perceel van 7a58, heeft een bewoonbare oppervlakte van 162m2.
De ruime inkomhal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Er zijn 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en dubbele lavabo, apart WC. De ruime woonruimte met living heeft zicht op de veranda en tuin. De ingerichte keuken bevindt zicht naast de living en is uitgerust met elektrische kookplaat, inbouwkoelkast en oven. Aanpalend is een bergruimte toegankelijk welke eveneens uitgeeft op de veranda. In de bergruimte zijn alle aansluitingen voorzien voor wasmachine, droogkast, diepvriezer. De woning heeft 1 garage met elektrische garagepoort. In de garage zijn alle nutsinstallaties met als extra een waterontharder.
De woning is voorzien van houten ramen met dubbele beglazing. De voordeur, het achterraam en garagepoort zijn recent vernieuwd. Centrale verwarming en sanitair op aardgas waarvan de condensatieketel vernieuwd werd in 2017.
De woning is voorzien van alarm met mogelijkheid tot aansluiting op meldkamer.
Buiten: aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin met tuinhuisje, aan beide zijden en achteraan afgeschermd door draadafspanning en een groene haag. Achteraan geeft de tuin uit op de grote Gete en het wandelpad.
Topligging met verbinding E40 Luik-Brussel op 1,8 km, het centrum van Tienen op 1,2 km, station op 1,3 km, nabijheid van winkel, apotheek en pizzeria op 500m.

Get in touch