House for sale

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 10420838
Immoweb code : 10420838

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
529 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime en degelijke woning (bj ’61) met 3 slaapkamers ligt op een perceel van 5a29ca op wandelafstand van het centrum van Tremelo, nabij winkels en openbaar vervoer en recht tegenover een boomrijk parkperceel.
Indeling: authentieke inkomhal met brede trap in massief hout naar de verdieping. Woonkamer met grote schouw en plaats voor haard. Van hieruit komt u in een aparte eetkamer met aansluitend de landelijk ingerichte keuken. Achterkamer met toegang tot badkamer, ingericht met ligbad, bidet en wastafel in wandmeubel met spiegel. Apart toilet. Achteraan de ruimte staat de cv-stookolieketel. Kleine kelder aanwezig.
Op het verdiep een overloop met houten lambrizering van waar u toegang hebt naar 2 zeer ruime slaapkamers, een 3e kleinereslaapkamer en een 4e kamertje dat als berging kan dienen. Luik naar zolder. Via de achterkamer is er toegang tot de buitenruimte en tuin, voorzien van vliegendeur. Er is ook een ruim buitenberging/werkhuis (ca 35m²) aanwezig. Vooraan de woning parkeergelegenheid voor 2 wagens.
Dubbele beglazing. Rolluiken over gehele woning. CV op stookolie, aardgas voor de deur.
Mits moderniseringswerken is dit wellicht de woning waar u naar op zoek was? Wees dan snel en contacteer ons kantoor voor een verkennend bezoek ter plaatse.
Vraagprijs exclusief notaris- en registratiekosten.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct!-

Get in touch