House for sale

625000€

6 bedrooms 700 square meters

Immoweb code : 9835298
Immoweb code : 9835298

Overview

6 bedrooms
4 bathrooms
700 square meters livable space
2140 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
NIEUWE VOORWAARDEN !!
Het Tolhuis is een erg ruim (+-700 m2!) 18de eeuws hoevegebouw op 21,4 are, dewelke vanwege haar omvang zeer veel mogelijkheden omvat zoals reconversie tot max. 3 wooneenheden, zeer ruime kangoeroe/co-housing woning en/of handelswoningÃ
Het gebouw kent een rijke geschiedenis; het was tot in het begin van de 20ste eeuw in gebruik als brouwerij en tot voor kort fungeerde het als restaurant met woonst.
Huidige indeling: de voormalige restaurantzaal is nu opgedeeld in 2 afgescheiden ruimtes. Het ene doet dienst als living met erachter 2 slaapkamers en sanitair met lavabo en toilet en de andere ruimte omvat de voormalige bar, vroegere keuken met toegang tot de tuin .... De originele woning boven.... benieuwd naar meer?
Lees verder op onze website www.tremelo.immomarina.be onder ref. T1372 A
Hoewel het pand geen erfgoed beschermd gebouw betreft, is het wel opgenomen in de erfgoed inventaris en zullen er eisen gesteld worden bij renovatie (vb. zal de gevel in de oorspronkelijke staat hersteld moeten worden en wordt afbraak niet toegelaten).
Het bekomen gemeentelijk pré-advies aangaande de renovatiemogelijkheden is op eenvoudig verzoek te bekomen via ons kantoor. Kom nu dit uniek project ontdekken dat zich perfect leent voor uw creatieve woonideeën en contacteer ons, wij helpen u graag verder! Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten.
Wil u weten wat uw eigen woning waard is? We schatten altijd gratis en correct!

Get in touch