House for sale

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 9158680
Immoweb code : 9158680

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
261 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
A un souffle de la mer vous trouvez cette agréable maison de vacances. L'orientation est sud, sud-ouest, il y a le soleil dans le living et le jardin toute la journée. Une maison de jardin contribue au confort de cette maison.

Au rez-de-chaussée il y a le living avec cuisine ouverte, salle-de-bain avec baignoire, lavabo et une toilette supplémentaire, aussi un débarras assez pratique. La chambre à coucher au niveau 0 est bien spacieuse avec de la place pour un lit double. En haut, mezzanine, il y a encore une grande chambre à couche avec de la place pour deux lits doubles.

La maison se situe dans un quartier calme dans le parc, ainsi inclus est un parking privatif pour la voiture.

Nl :
Op een zucht van de zee vindt u deze gezellige vakantiewoning. Via de sierlijke voetgangersbrug die aan de ingang van het park vertrekt, komt u direct in de duinen.

De woning is zuidwest gericht waardoor de woonkamer en tuin de ganse namiddag in het zonlicht baden. Een praktisch tuinhuis draagt bij aan het comfort die deze woning biedt.

Op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer met open ingerichte keuken, badkamer met douche, lavabo en een extra toilet, alsook een praktische berging. De houtkachel is niet alleen functioneel maar draagt tevens bij aan de gezelligheid. Er zijn twee slaapkamers waarvan één op het gelijkvloers en één op de verdieping. De slaapkamer boven is in feite een mezzanine slaapkamer met plaats om twee dubbele bedden te plaatsen.

Deze woning is rustig gelegen in het verkeersluwe park en tevens inbegrepen is een private parkeerplaats.

Get in touch