House for sale

359000€

2 bedrooms 205 square meters

Immoweb code : 9297975

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
205 square meters livable space
826 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instapklare gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers en onderhoudsvriendelijke tuin gelegen in een groene omgeving met vrij zicht.
Deze woning is gelegen aan de rand van het natuurgebied de Kwarekken en op enkele minuten van het centrum van Westerlo met zijn winkels en scholen. Er is tevens een vlotte bereikbaarheid van de opritten van de E313 en E314.

De indeling van de woning is als volgt :
Via de voordeur kom je in de beschutte binnentuin die links begrensd wordt door de woning en aan de andere zijde van de tuin door de garage met aparte berging.
Langs het tuinpad bereik je de woning en kom je binnen via de inkomhal waar zich eveneens een gastentoilet bevindt. De leefruimte is aan de voorzijde van de woning en kijkt uit op de tuin o f op de open keuken die volledig is uitgerust. Naast de keuken is er een technische ruimte en aan de andere kant van de gang de berging met toegang via een zolderluik tot de geïsoleerde zolder. Achteraan de woning zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad, toilet en badkamermeubel met 2 lavabo's.
De woning wordt elektrisch verwarmd via accumulatietoestellen. De maandelijkse elektriciteitsfactuur bedraagt momenteel 108,00 euro. Er is tevens een stofzuigersysteem aanwezig in de woning. Achter de woning is nog een ruime tuinberging en vandaar kijk je uit op de achterliggende paardenweides en bossen.

Bent u op zoek naar een degelijke, instapklare gelijkvloerse woning g

Get in touch