House for sale

237000€

3 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 9327358
Immoweb code : 9327358

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
180 square meters livable space
226 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een verrassende gerenoveerde woning in een leuke buurt....

We komen de woning binnen in de hal met vestiaire en apart gastentoilet. Vooraan vinden we een handige (technische) berging. De leefruimte is ingedeeld met een zithoek, eetkamer en moderne open keuken. De leuke indeling en de hazard zorgt voor een zeer gezellig gevoel en via de grote ramen hebben we een mooi zicht op de tuin. Deze is eenvoudig aangelegd en voorzien van een ruim terras.
De eerste verdieping beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 in 2 is gedeeld en een ruime badkamer met, dubbel lavabomeubel, ligbad, douche en toilet.
Via een vaste trap kunnen we naar de zolderverdieping die geïsoleerd is. Mits wat afwerking is hier perfect een extra kamer van de maken.
Er is tevens een droge kelder aanwezig.

De woning werd recent volledig en grondig gerenoveerd: nieuwe vloeren, pleisterwerken, CV (condensatieketel op gas), elektriciteit (conforme keuring), keuken, badkamer,... Overal aluminium ramen met dubbele beglazing.

We vinden deze woning terug op de "Wijnberg" met in de nabijheid een schooltje, veel parkeermogelijkheden, ... en er is een goed verbinding met de Kortrijkse Ring.

Een instapklare woning met veel ruimte!

Get in touch