House for sale

3 bedrooms 169 square meters

Immoweb code : 7924601
Immoweb code : 7924601

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
169 square meters livable space
654 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOCHT DEZE WONING NEEMT NIET MEER DEEL AAN DE ERA OPEN HUIZEN DAG ! Deze ruime halfopen gezinswoning is als volgt ingedeeld:
De inkomhal geeft uit op de vrij recente keuken en leefruimte. Aanpalend aan keuken en leefruimte, treft men een ruime veranda aan die toegang geeft tot oprit en tuin. Achter deze veranda is de wasplaats voorzien met apart toilet en nieuwe stookolieketel (2018).
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en badkamer met ligbad. De zolder is toegankelijk via een zolderluik en nog te isoleren/af te werken.

De ruime tuin geeft uit op natuurgebied, waar dus niet gebouwd kan worden. De woning zelf is gelegen in woongebied met landelijk karakter, waardoor verbouwingen en dergelijke mogelijk zijn mi ts het verkrijgen van de nodige vergunningen.

Bent u op zoek naar een woning met leuke tuin, die nog wel wat opfriswerk kan gebruiken op vlak van ramen/dakisolatie/sanitair, maar anderzijds toch reeds bewoond kan worden? Maak dan snel uw vrijblijvende afspraak voor bezoek ter plaatse op 014 58 45 58 of mail [email protected]!

Get in touch