House for sale

3 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 8008591
Immoweb code : 8008591

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
131 square meters livable space
2699 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - De Varenstraat is een schitterend, rustig en landelijk straatje in Zonhoven. In deze straat vind je een knappe open woning terug. Deze vrijstaande woning werd in 1965 gebouwd door de huidige eigenaars. Het pand werd altijd zeer goed onderhouden en dat merk je meteen. Je vindt deze splitlevelwoning terug op een bijzonder perceel van bijna 27 are groot. Nieuwsgierig?

De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 131 m2. Je komt binnen in de entree. Rechts vind je de leefruimte terug. Deze kamer geniet van prachtige, grote vensters. De oppervlakte van de living is bijna 33 m2. De leefruimte loopt over in de keuken, deze is geïnstalleerd met nieuwe apparatuur. Achteraan de woningvind je het paradepaardje van dit pand terug: een schitterende veranda met een knap vergezicht. Vanaf de veranda, neem je een trapje naar de tuin. De tuin is zeer fraai aangelegd en altijd goed onderhouden. Aan de linkerzijkant vind je een garage terug. De tuin heeft een oostelijke oriëntatie, gezien de oppervlakte geniet je in feite overal optimaal van de zon!

Terug binnen vind je op de bovenverdieping het nachtgedeelte terug. Je beschikt hier over drie slaapkamers van respectievelijk 7 m2, 13 m2 en 14 m2 terug. De badkamer vind je ertussenin. Deze heeft een ligbad en lavabomeubel. Bovendien beschikt de woning nog over een zolder van zo’n 25 m2 groot. Een ruimte boordevol potentieel. Verder beschikt de woning nog over een zeer ruime

Get in touch