House for sale

249000€

3 bedrooms 186 square meters

Immoweb code : 10517779
Immoweb code : 10517779

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
186 square meters livable space
125 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een ideaal en strategisch gelegen handelshuis in Zwijndrecht? Lees dan even verder.

Ideaal gelegen in het centrum van Zwijndrecht, nabij invalswegen, openbaar vervoer en winkels heeft dit handelshuis heel wat in de aanbieding. De grote handelsruimte met bijhorende tuin, de woonst met 3 slaapkamers en het terras zijn slechts enkele troeven van dit handelshuis.

Indeling:
- Kelder: er is een kelder (13m²) voorzien, ideaal als berging.
- GLV: via een zijingang kom je in de grote handelsruimte (57m²) op steentapijt met een eigen toilet. Je kan hier dankzij de stevige ondergrond nog voor verschillende types van handelsactiviteiten kiezen. Achteraan is er een tuin voorzien voor de perfecte pauze.
- 1steV: via de vaste trap in een aparte inkomhal, kom je terecht op de eerste verdieping en de woonst. Hier vind je de lichtrijke leefruimte (34m²) met de volledig uitgeruste open keuken (15m²). Aansluitend heb je een leuk en rustig terras waar het heerlijk vertoeven is. Tot slot is er nog een apart toilet.
- 2deV: op deze verdieping vind je de nachthal terug met apart toilet en de badkamer uitgerust met een ligbad en enkele lavabo. Daarnaast bevinden zich er ook nog de 3 slaapkamers (13-6-6m²) met ingemaakte kasten.
- Zolder: als laatste is er nog de zolderruimte die momenteel dienst doet als berging (18m²) en toegankelijk is via het zolderluik.

Het naastgelegen pand staat tevens te koop en kunnen eventue

Get in touch