House for sale

4 bedrooms 340 square meters

Immoweb code : 9958754
Immoweb code : 9958754

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
340 square meters livable space
196 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een super ruime woning in het centrum van Zwijndrecht? Lees hier dan zeker even verder!

De zonnepanelen die tot 6.000 kWh/j opbrengen, de leuk ingerichte tuin en ruime garage zijn slechts enkele troeven van deze woning.

Indeling:
-Kelder: deze woning is volledig onderkelderd (50m²). De kelder is droog en in gebruik als extra opbergruimte.
-GLV: langs de inkomhal (3m²) met toilet komen we bij de leefruimte met open, luxueus ingerichte keuken (samen 69m²). De leefruimte is volledig open getrokken maar behoudt wel min of meer een aparte zithoek die uitkijkt op de tuin (46m²). De vide centraal in de leefruimte maakt verbinding met de eerste verdieping.Tenslotte zijn er nog de berging/wasplaats (11m²) en garage (23m²) met automatische garagepoort en laadpunt voor elektrische wagens.
-1steV: op de eerste verdieping bevinden zich 2 kamers (31-21m²) waarvan 1 ingericht is als slaapkamer met ingemaakte kasten en eigen ingerichte badkamer (14m²). De andere is momenteel in gebruik als ruime bureau, maar kan naar wens eenvoudig omgetoverd worden in 1 of 2 slaapkamers. Tenslotte is er nog een dakterras (15m²).
-2deV: op de tweede verdieping zijn opnieuw 2 kamers (53-31m²) voorzien, waarvan 1 werd ingericht als slaapkamer met mezzanine en eigen badkamer (12m²) met toilet en douche. De andere ruimte is naar wens in te richten.

Interesse? Maak dan snel een afspraak!

Get in touch