Building land for sale

Immoweb code : 8251185

Overview

831 square meters of land
€ 403.13 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Kempische Steenweg in Hasselt vind je deze projectgrond terug. Het gaat om een perceel van 8a 31ca. Je hebt hier bijgevolg voldoende mogelijkheid om verschillende appartementen te ontwikkelen in vier bouwlagen. De perceelbreedte bedraagt 19 meter, de perceeldiepte is zo’n 32 meter. Bovendien geniet je hier van een zuidoostelijke oriëntatie. Op onze website vind je onderaan bij downloads de woonconformiteiten terug.

De ligging van deze eigendom is zeer gunstig. De projectgrond ligt namelijk in de entree van Hasselt-centrum, net buiten de Grote Ring van Hasselt richting Kiewit. Een ideale en vlot bereikbare ligging voor iedereen. Dichtbij hartje Hasselt, vlak aan de scholen en de autostrades (E313 en E314).

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en wat opties bespreken? Aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om dit project te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Get in touch