Building land for sale

Immoweb code : 7026482

Overview

811 square meters of land
€ 154.13 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be - Op de Toekomststraat, een rustig straatje in Boekt, wordt tegenover nummer 25 een nieuwe verkaveling gerealiseerd van twee halfopen bouwgronden met een grootte van 8a 11ca of 9a 42ca per perceel. Ga zeker eens een rondje rijden in de buurt, Boekt is een mooie en zeer rustige woonwijk. De Toekomststraat zelf bestaat uit twee delen die onderling verbonden worden door een fietspaadje. Jouw toekomstige bouwgrond ligt net waar het stukje fietspad begint. Je zit hier dus erg rustig en de kindjes kunnen hier veilig spelen. Nog een heel groot pluspunt: deze bouwgrond is volledig zuidelijk georiënteerd!

De ligging van deze bouwgrond is erg gunstig: je bent vijf kilometer verwijderd van het centrum van Heusden-Zolder, zeven kilometer van het centrum van Houthalen en van het centrum van Zonhoven. Vanuit je nieuwe voordeur is het maar twee minuutjes rijden tot de E314. Het aangename gezinsleven staat hier in combinatie met een handige ligging voor woon- en werkverkeer.

Deze halfopen bouwgrond (lot 1) is het linkse perceel van 8a 11ca groot. Je wordt hier eigenaar van een bouwgrond die 13,36 meter breed is en een ruwe 61 meter diep. Je bouwt hier je droomwoning van 10,36 meter breed (3 meter perceelgrens) en van 17 meter diep. De nieuwbouwwoning van je nieuwe buren heeft dezelfde afmetingen waardoor het geheel netjes in harmonie is.

Op deze mooie bouwgrond van 8a 11ca zal jouw droomwoning komen te staan. De school is binne

Get in touch