Building land for sale

Immoweb code : 8733505
Immoweb code : 8733505

Overview

1732 square meters of land
€ 216.51 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © Stel je voorà een fantastische bouwgrond van maar liefst 22a24caà op een unieke verkavelingà in de prachtige groene natuurà met een uitstekende bereikbaarheidà Dat droomplaatje bestaat echt, hier op het schitterende verkavelingsproject Sterrenwacht in Bolderberg.

Lot 17 is een van de 18 exclusieve bouwloten op het topje van de Sterrenwacht. Je bouwt hier een unieke woning met een bebouwbare oppervlakte van 250m². Je mag hier 2 verdiepingen bouwen. Dit betekent dus dat je een maximale bewoonbare oppervlakte krijgt van maar liefst 500m². Lot 17 heeft een hellend karakter waardoor je een zeer unieke, speelse en uitzonderlijke woning kan bouwen. Door het gebruik van grote glaspartijen kan je eindeloos genieten van het adembenemende verzicht. Bovendien heb je hier de hele dag door plezier van de zalige zon dankzij de schitterende zuidelijke oriëntatie. Kom zelf even op je toekomstige perceel staan. Wat hoor je? Fluitende vogels en pure rust!

Je woont hier in een zeer rustige residentiële wijk. Bolderberg is een pittoresk dorp met een zeer grote sociale gemeenschap. Dankzij de ligging van zowel de E313 als de E314 op slechts 5 minuten afstand profiteer je hier van een uiterst vlotte bereikbaarheid. In de omliggende steden en gemeenten valt er ontzettend veel te beleven en ontdekken.
Interesse? Bel ons vandaag nog voor een afspraak. 011 255 155.

This property is part of the project Sterrenwacht

Get in touch