Building land for sale

Immoweb code : 8733510
Immoweb code : 8733510

Overview

1779 square meters of land
€ 219.22 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © Wil jij wakker worden midden in het groen met een adembenemend verzicht?
Lot 5 is de eerste bouwgrond aan de rechterkant van de eerste insteekweg. Je bouwt hier op een schitterend hoekperceel van maar liefst 17 a 79ca. Met een maximale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500m² zal je hier ongetwijfeld genieten van eigentijdse luxe en comfort. Maak gebruik van grote glaspartijen om eindeloos weg te dromen met het zicht op de prachtige skyline. In je zuidelijk georiënteerde tuin staan rust en privacy centraal. Terwijl de kinderen zich naar hartenlust amuseren in de zonovergoten tuin, relax jij op je terras met een aperitiefje in de hand.

Bolderberg is zeker en vast dé villa buurt van Heusden-Zolder en omstreken. Maar bovenal is Bolderberg een sfeervol dorp met een sterk en dynamisch sociaal leven. De gerenommeerde basisschool, de scouts, de voetbal, de tennis, de volleybal,Ã wakkeren het verenigingsleven extra aan. Alle wegen leiden naar Bolderberg. Je woont hier centraal tussen Lummen, Beringen, Zonhoven en Hasselt. De E313 en de E314 bereik je in een mum van tijd. Je profiteert hier dus van een uitstekende woon-werkverbinding.

Kom zelf ontdekken waar jij binnenkort zalig op beide oortjes zal slapen. Bel ons vandaag nog voor een afspraak. Wij nemen graag de tijd om je van A tot Z te begeleiden in de eindeloze mogelijkheden van deze unieke verkaveling. Tel. 011 255 155.

This property is part of the project Sterrenwacht

Get in touch