Building land for sale

Immoweb code : 8997117
Immoweb code : 8997117

Overview

1781 square meters of land
€ 89.84 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit perceel bouwgrond bestemd voor open bebouwing is gelegen langs de Romershovenstraat in Romershoven, een mooie landelijke deelgemeente van Hoeselt. Op enkele minuutjes komt men in het centrum van Hoeselt waar men alles vindt wat men nodig heeft, en in omliggende gemeentes zoals Diepenbeek, Kortessem, oprit E313,..
Het perceel is gelegen in woongebieden met landelijk karakter. De zone daarachter is volgens het gewestplan St.-Truiden - Tongeren bestemd als agrarische gebieden, zodat hier niet meer gebouwd kan worden. Het prachtige weidse uitzicht en de rust zullen hier bijgevolg bewaard blijven.

Links van het perceel vindt men een ruilverkavelingsweg, die enkel toegankelijk is voor landbouwvoertuigen, wandelaars en fietsers. Deze landbouwweg biedt zo extra mogelijkheden met het oog op een goede toegankelijkheid ook achteraan op het perceel, zonder dat men daarvoor de tuin moet doorkruisen.

Het perceel is gericht naar het Westen en meet een oppervlakte van maar liefst 17a 81ca, met een breedte aan de straatkant van om en bij de 16,50m, en een diepte van 107,83 m. Het perceel wordt uitgemeten zodat de exacte maten snel gekend zijn.
Meer info m.b.t. de bouwvoorschriften op kantoor.

Zeker interessant aanbod voor wie rustig wil wonen in een mooie landelijke omgeving met prachtig uitzicht vanuit de tuin, maar toch vlot toegang wil tot de faciliteiten die een gemeente zoals Hoeselt te bieden heeft, met een goede verbinding met omliggende gemeenten zoals

Get in touch