Building land for sale

Immoweb code : 7441118
Immoweb code : 7441118

Overview

533 square meters of land
€ 196.90 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op zoek naar een zuidelijk georiënteerde bouwgrond in een rustige omgeving? Dan ben je hier op het juiste adres. Op Nieuwendijk (naast huisnummer 65) staat een stuk grond te koop voor een open bebouwing. Een schitterende locatie om jouw gezinnetje te huizen.

Even praktisch: de oppervlakte van de bouwgrond is 5a 33ca. Je bouwt hier een open woning op een mooi stuk grond met een straatbreedte van 18 meter en een perceeldiepte van 30 meter. Bovendien is de tuin volledig zuidelijk georiënteerd, zodat je optimaal geniet van de zon.

Beringen groeit en dat merk je overal. Je woont hier kindvriendelijk en rustig, maar tegelijk zeer dynamisch. De stad is volop aan het ontwikkelen en daar zal jij zeker van profiteren.

De bouwgrond zelf ligt in het gehucht Stal. Je woont hier vlakbij ’t fonteintje, de blueberry fields en -niet onbelangrijk- een goeie bakker. Genoeg te doen in de nabije omgeving en vlak aan de natuur: de vallei van de zwarte beek. Hier kunnen de kinderen lekker ravotten! Drie kilometer verder vind je de be-MINE. Ga hier zeker eens piepen, want er is van alles te doen voor jong en oud!

Begint het al te kriebelen? Wil je meer weten over hoe je dit allemaal moet aanpakken? Aarzel niet, stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Get in touch