Building land for sale

Immoweb code : 8115901

Overview

878 square meters of land
€ 142.37 m²

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Olmsesteenweg in Paal vind je deze prachtige bouwgrond terug. Het gaat om een stuk grond van 8are en 78ca groot. Je kan hier een nieuwe open bebouwing plaatsen, ideaal gelegen voor nieuwe gezinnen.

De straatbreedte van de bouwgrond bedraagt bijna 17 m. De diepte van het stuk grond bedraagt 54,97 m. Jouw toekomstige gevelbreedte bedraagt 12 m en je bouwdiepte is 17 m. De bouwgrond beschikt over een oostelijke oriëntatie.

De omgeving: je woont hier in Paal, vlakbij het centrum van Beringen en de be-MINE. Je geniet hierdoor van een zeer praktische ligging. Je vindt hier namelijk alles wat je nodig hebt dichtbij terug. Kortom, een ideale omgeving voor jou en je gezinnetje!

Deze bouwgrond biedt veel mogelijkheden en een zeer gunstige ligging. Laat deze plek je charmeren? Aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Get in touch