House for sale

359000€

3 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 11139064
Immoweb code : 11139064

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
240 square meters livable space
2455 square meters of land

Description

Rural property

Sorry, there is no English translation. Te renoveren hoeve; ideaal gelegen voor wie de combinatie boerenbuiten, vlotte mobiliteit en via de fietstunnel een veilige verbinding met het centrum van Geel zoekt. Het perceel van net geen 2500m² biedt tal van mogelijkheden; Van tuinieren tot het houden van een eigen mini dierentuin.

De stal en schuur met hooizolder, linker kant achter de grote dubbele poort, lenen zich perfect om in te richten als hobbyruimte, werkplaats of leefruimte.
Via de voordeur kom je in inkomhal met lambrisering. Rechts bevindt zich de living met erker. Naast de eethoek vind je de keuken, die een jaar of 15 geleden vernieuwd werd.
In de achterbouw is rechts een veranda met recent vernieuwde PVC ramen en deuren. Langs de bijkeuken, vind je de weg naar de tuin, badkamer en toilet.
Op de eerste verdieping liggen de nachthal en 3 ruime slaapkamers.
Langs de vaste trap komen we op de 2° verdieping, waar zicht de zolder bevindt. Het houtwerk van het dak is in goede staat. Extra kamers zijn mogelijk.
Stal in tuin moet worden afgebroken. De tuin heeft geen directe buren. De hoge bomen achteraan vergroten de privacy. De woning ligt in agrarische gebieden. Meer info op de site van NXXT Vastgoed.
Plannen om jouw eigendom te verkopen of te verhuren? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek met gratis waardebepaling.
Samen maken we van jouw vastgoeddroom een succesvolle NXXT step!

Get in touch