Manor house for sale

395000€

3 bedrooms 226 square meters

Immoweb code : 10591654
Immoweb code : 10591654

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
226 square meters livable space
144 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In een rustige straat in het centrum van Wijgmaal, dichtbij supermarkt en school, bus- en treinhaltes, op 6 km van Leuven, staat deze karaktervolle bel-etage rijwoning met boograam, 3 slaapkamers, tuin (ZW) en zeer ruime garage/werkruimte.

We betreden deze woning via de inkomhal met prachtige marmeren trap en vloer, die ons meteen naar de zeer ruime inpandige garage brengt, met plaats voor min. 2 wagens en rechtstreekse toegang tot de tuin. Op het gelijkvloers vindt u ook een was-/stookplaats en een kleine bureelruimte/vestiaire.

Op de eerste verdieping vinden we de ruime leefruimte: zithoek, eetkamer en woonkamer. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen en brengt ons naar de veranda, met zicht op de zuidwest georiënteerde tuin. Er is een eerste toilet op de overloop. De buitentrap aan de veranda leidt je naar de tuin.

Op de tweede verdieping vind je de badkamer (bad, wastafel, tweede toilet) en drie slaapkamers, waarvan één met privé terras. De gang werd volledig voorzien van ingemaakte kasten.

Deze woning met veel mogelijkheden wordt verwarmd op stookolie, is voorzien van een parketvloer en het plat dak werd gerenoveerd (vóór 2001). Ook het afdak van de veranda werd vernieuwd (in 2022).

Deze ruime woning is te koop voor €395.000.
Elk bod wordt voorgelegd aan de eigenaars.

Plan snel uw bezoek voor deze ruime authentieke woning via 0478 010 010 of [email protected]

Get in touch