Residentie Leuvestraat

239000€

2 bedrooms 89 square meters

Immoweb code : 9157866
Immoweb code : 9157866

Overview

2 bedrooms
89 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
REEDS 80% VERKOCHT! Deze prachtige residentie is gelegen in de Leuvestraat (nr. 18 & 20) te Erembodegem. Dit modern nieuwbouwproject telt 5 appartementen. Er wordt veel aandacht besteed aan het comfort, de kwaliteit, de energiezuinigheid en de aanwezigheid van voldoende parkeerruimte.

Alle appartementen beschikken over een zongericht terras en worden hoogwaardig afgewerkt met eigen keuzemogelijkheden (voor vloeren, keuken, badkamer, …).
Volgende afwerkingen zijn reeds voorzien: vloerverwarming via warmtepomp, ventilatie C+, aluminium raamprofielen, akoestisch comfort, ….
Het E-peil van de appartementen is +/- 30.

Het gezellige Erembodegem biedt je op wandelafstand de meest noodzakelijke winkels en openbaar vervoer. Op 200m van het project vind je het jaagpad langs de Dender, waar het heerlijk ontspannen is. De Dender is gelegen achteraan het project.
Bovendien bevind je je dichtbij het centrum van Aalst en is er een zeer vlotte verbinding met Brussel, Gent en Antwerpen (E40-E17)

De verkoop geschiedt volgens gesplitst stelsel (grond/constructie), dit biedt jou als koper een maximaal voordeel. Verkoop volgens de wet Breyne is een absolute bescherming voor de koper.

Aankoop mogelijk aan 6% BTW.

Je kan vrijblijvend een afspraak maken op kantoor om detailplannen, lastenboek en mogelijkheden te bespreken: 0477/38 94 15 of via [email protected]

All properties

Get in touch