ABDIJBEKE

From 299000€ To 799000€

1 - 3 bedrooms 78 - 201 square meters

Immoweb code : 9002725
Immoweb code : 9002725

Overview

1 - 3 bedrooms
78 - 201 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
NIEUW - Residentie "Abdijbeke" is een exclusief, kleinschalig en residentieel nieuwbouwproject gelegen op een toplocatie te Sint-Andries op voetafstand van de Smedenpoort en vlakbij het station van Brugge, de Expresweg, autostrade(s), winkels, scholen, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden, enz.

Het project bestaat uit 2 subtiele gebouwen dewelke worden ingeplant op een uiterst stille en rustige locatie naast een charmant park in het doodlopend gedeelte van de Abdijbekestraat.

De gebouwen worden opgetrokken in een moderne en geraffineerde architectuur waarbij het wooncomfort centraal staat. Per gebouw worden 19 ruime appartementen gecreëerd telkens voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers en steeds voorzien van mooie en zongerichte terrassen. De appartementen worden afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen, waar u als koper(s) heel wat inspraakmogelijkheden in hebt.

Ook is er vanuit het gebouw toegang tot het ondergrondse garagecomplex met garageboxen, bergingen en fietsenstallingen.

Op 18 maart werd het officiële startschot van de verkoop van dit prachtige project gegeven via een "digitale lancering", waarbij reeds 25% van het project verkocht werd!

Contacteer ons snel om ook de gedetailleerde informatie te ontvangen over dit project en/of plan een videoconferentie in om een duidelijke en professionele uitleg te krijgen via één van onze verkopers, en reserveer nadien ook uw appartement!

ABDIJBEKE

Get in touch