Residentie Kerkzicht

From 149500€ To 269000€

2 bedrooms 101 - 105 square meters

Immoweb code : 9052108

Overview

2 bedrooms
101 - 105 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige residentie " Kerkzicht" is gelegen in het centrum van Kerksken. Deze residentie kenmerkt zich door een mooie en strakke architectuur. De residentie zelf telt 5 appartementen en 1 handelsruimte, met ondergrondse staanplaatsen. Alle appartementen kijken vooraan uit op de Sint-Martinuskerk en achteraan op een mooi groen landschap.

Het warme Kerksken biedt je op wandelafstand de meest noodzakelijke winkels en openbaar vervoer. Ook de op- en afrit van de E40 is vlakbij.

Alle appartementen beschikken over ruime zongerichte terrassen en worden hoogwaardig afgewerkt met eigen keuzemogelijkheden. Zo zijn volgende afwerkingen voorzien: vloerverwarming via warmtepomp, ventilatie C+, zonnepanelen, aluminium raamprofielen, akoestisch comfort, enz...
De mooie straatbreedte van elk pand zal uw gevoel voor ruimte en licht enkel versterken.

Verkoop volgens gesplitst stelsel (grond / gebouw) biedt jou een maximaal voordeel: de wet Breyne is een absolute bescherming.
Je kan vrijblijvend een afspraak maken op kantoor om detailplannen, lastenboek en mogelijkheden te bespreken: 0477/38 94 15 of [email protected]

All properties

Get in touch