O'SEA

415000€

2 bedrooms 81 square meters

Immoweb code : 4747328

Overview

2 bedrooms
81 square meters

Description

Luxe appartementen - centrale ligging op het Teirlinckplein

Prachtige appartementen in een stijlvolle nieuwbouwresidentie op het centrale Teirlinckplein - Zijdelijngs zeezicht en zonnekant - Uitzonderlijke centrale ligging !!!

De residentie O'SEA is gelegen op het centrale Teirlinckplein (aan de horloge van Koksijde) die aansluit op de mooi vernieuwde Zeelaan met tal van winkels en gezellige tearooms. Vanuit deze appartementen heeft U een mooi breed zeezicht alsook een uitgestrekt zicht op de winkellaan. Alle gebeuren in Koksijde zult U steeds vanop de eerste rij kunnen volgen, dit vanop uw zongericht terras. Dus u kunt zelf wel denken dat deze ideale ligging zeker en vast een gegarandeerde latere mooie meerwaarde en een zeer groot verhuurrendement kan opleveren !!!
Moderne strakke architectuur en 100% traditionele bouw (alles in baksteen, geen betonbouw). De moderne witte voorgevel zal zeker bij iedereen in het oog springen. De zonnebalkons en de naar zee gerichte gevel zorgt voor een prachtig zeezicht. Sommige appartementen hebben naast het balkon nog een mooi gezellig terras van 6m². Grote private kelder per appartement en een ruim en gemakkelijk toegankelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Op het gelijkvloers en in de kelderverdieping is er de mogelijkheid tot de aankoop van een commercieel handelspand van 260m² met nog een extra voorterras van 45m².

LUXUEUZE binnenafwerking met o.a.: overal kwaliteitsvloeren, individuele centrale verwarming op gas (condensatieketel Junkers), mooie volledig i

All properties

Get in touch