Residentie Puttemanshof

241795€

2 bedrooms 75 square meters

Immoweb code : 9543458
Immoweb code : 9543458

Overview

2 bedrooms
75 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op de voormalige terreinen van het Puttemanshof, ooit een gekende tuinspeciaalzaak in Lebbeke, bouwt evillas een prachtig energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen en enkele penthouses. Dit nieuwbouwproject combineert een moderne architectuur met stijlvol en comfortabel wonen op een steenworp van het centrum van Lebbeke.
Residentie Puttemanshof telt 34 appartementen verdeeld over 4 kleinschalige gebouwen (A, A’, B en C) wat voor voldoende privacy en rust zorgt. Naast een moderne en hoogwaardige architectuur kan het project ook uitpakken met een ideale ligging in Lebbeke.Het project biedt een mix aan van 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen met oppervlaktes tussen 75m² en 138m². In de gebouwen A, A’ en B bevinden zich enkele prachtige penthouses met zeer ruime terrassen.
Voor een optimaal comfort, is er ondergronds een zeer ruime parkeerkelder voorzien met autostaanplaatsen, ruime garageboxen, private kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenstallingen. De appartementen worden met de grootste zorg voor kwaliteit afgewerkt en opgeleverd. Bovendien heb je als koper steeds ruime keuzemogelijkheden in de afwerking om jouw appartement helemaal af te stemmen op jouw behoeften, smaak en stijl. Zo bouw je mee aan jouw droomwoning! Een absolute troef is zeker ook de ruime parktuin!

Get in touch