NOA

From 287000€ To 289000€

4 bedrooms

Immoweb code : 8693977

Overview

4 bedrooms

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Langsheen de Noordstraat te Aartrijke wordt deze kleinschalige verkaveling opgetrokken.

Op de loten 1 en 2 zijn bevinden de woningen zich reeds in een eindfase. Op het gelijkvloers wordt de ruimte ingedeeld met een eet-& woonruimte, een open ingerichte keuken, een ruime berging, een gastentoilet en een inkom. Op de bovenverdieping situeren zich 4 ruime slaapkamers, een nachthal, badkamer, toilet en een extra berging.

De woningen op lot 1&2 beschikken over een basispakket zonnepanelen en voldoen aan E-peil 40. Deze koppelwoonst is in volle afwerkingsfase volgens de technische afwerking zoals omschreven in ons PLUS-lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere een hoger keukenbudget, hogere waarde sanitaire toestellen, een kwalitatieve laminaatvloer in de slaapkamers en buitenaanleg met oprit, terras, omheining en groenaanleg.

Bij loten 3 en 4 worden de bouwwerken aangevat na verkoop, waardoor de koper volledige inspraak heeft met betrekking tot de afwerking van de woningen. Op het gelijkvloers wordt de ruimte ingedeeld met een eet- & woonruimte, een open ingerichte keuken, ruime berging, gastentoilet, inkom en inpandige garage. Op de bovenverdieping is er ruimte voor een nachthal, toilet, badkamer en 4 slaapkamers.

De afwerking van deze woningen op lot 3&4 gebeurt volgens ons standaard lastenboek E-peil 40.

Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning te Torhout.


<

All properties

Get in touch