ZEB

From 297500€ To 322500€

4 bedrooms

Immoweb code : 8995463

Overview

4 bedrooms

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bouwbedrijf Pieter Blomme vormt stilletjesaan een begrip voor menig inwoners van Bredene. Met trots kondigen wij aan dat wij in het voorjaar van 2021 opnieuw starten met het bouwen van maar liefst 28 nieuwbouwwoningen en 5 losstaande garages binnen een uiterst goed gelegen verkaveling. De opbouw van het project zal gefaseerd verlopen.

De verkaveling biedt een gezonde mix van halfopen- en gesloten bebouwingen met 1 of 2 bouwlagen en hellend of plat dak, dit in moderne of landelijke stijl.

Het gros van de woningen wordt voorzien van een inpandige garage of een carport. Voor de woningen waar dit niet het geval is bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van een afzonderlijke garage.

Tijdends het ontwerp van de verkaveling werd rekening gehouden met het voorzien van voldoende extra parkeerruimte alwaar je zowel als bewoner of als bezoeker je wagen op een veilige manier kunt plaatsen.

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek. De snelle beslisser heeft nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking en de keuze van materialen.

Wist je trouwens dat wij tevens beschikken over een modelwoning te Torhout? Laat u overtuigen van onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan deze kijkwoning of neem vrijblijvend contact op tot het verkrijgen van een antwoord op uw vragen.

Alle prijzen zijn steeds excl. BTW en aankoopkosten. Gedetailleerde prijslijst beschikbaar op aanvraag.
Architectuurplannen zijn te downloaden via onze website: www.piete

All properties

Get in touch