Eringhem

From 293000€ To 316000€

3 bedrooms 144 square meters

Immoweb code : 8442277

Overview

3 bedrooms
144 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een tijdloze nieuwbouwwoning omgeven door het groen en toch vlakbij de dorpskern van het pittoreske Eernegem?

Deze nieuwe kleinschalige verkaveling van zes onovertroffen luxe woningen combineert tijdloze architectuur en wooncomfort met een landelijk karakter in een groene omgeving. Een oase van rust met het centrum van Eernegem om de hoek.

Deze energiezuinige halfopen woningen worden doordacht ingeplant in een verkeersluwe omgeving met voldoende parkeerruimte op eigen perceel en zonder compromis gekoppeld aan de nabijheid van invalswegen, openbaar vervoer, winkels, scholen, kinderopvang, kortom de perfecte uitvalsbasis voor uw gezin.

Elke woning geniet van een ruime inkom met een apart gastentoilet, ruime woonkamer met schuifraam die uitgeeft op de tuin, een open, volledig ingerichte keuken met eiland voorzien van alle toestellen en aansluitend een koele berging.
Op het verdiep vinden we 3 mooie ruime slaapkamers, een apart toilet en prachtige badkamer.

De ruime woningen op mooie grote percelen worden op maat afgewerkt op basis van een lastenboek van topkwaliteit en volgens de nieuwste normen die bijdragen aan uw woon- rust- en leefcomfort.

Graag meer informatie over het project? Een gratis infopakket in de bus? Of liever een vrijblijvend gesprek met alle info? Contacteer ons op 059 80 00 04 of [email protected] We maken graag tijd voor u, de koffie staat klaar!

All properties

Get in touch