Verkaveling Crutzenstraat

145000€

Immoweb code : 9093650

Overview

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Langs de Crutzenstraat in Kuringen, deelgemeente van Hasselt, vindt U deze verkaveling bestaande uit 13 mooie loten bouwgrond, waarvan 5 percelen bestemd voor open bebouwing, en 8 percelen bestemd voor halfopen bebouwing. De oppervlaktes variëren tussen 5a 16ca en 15a 27ca.

In de achtertuin van deze verkaveling ligt het natuurgebied Prinsenbeemden (25 ha !), rondom het Prinsenhof,het Kasteel van Kuringen. De stad Hasselt zal dit natuurgebied op korte termijn open stellen als recreatiegebied, doch met alle respect voor de prachtige en rijk aanwezige natuur. Zo zal de inrichting beperkt blijven tot aanleg van wandel- en fietspaden, finse piste,.. maar zal het beheer verder op natuurlijke wijze gevoerd worden. De Hasselaar, en de koper in het bijzonder, zal zo net buiten het centrum de mogelijkheid hebben om tot rust te komen en te genieten van deze mooie natuur. - Meer info vindt U terug via
www.hasselt.be/nl/prinsbeemden#widget-Welkom-in-park-Prinsbeemden

De ligging langs de Crutzenstraat, waar men voornamelijk degelijke vrijstaande woningen aantreft, is bijkomend zeer aantrekkelijk te noemen om verschillende redenen:
- op enkele minuutjes van het gezellige centrum van Kuringen, kortbij alles wat men dagelijks nodig heeft.
- vlakbij de Ring rond Hasselt met vlotte toegankelijkheid tot de autosnelwegen
- op enkele minuutjes van het centrum van Hasselt, goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de fiets
- ©N toch rustig gelegen, met in de

All properties

Get in touch